Motel „Babino Brdo”

Motel „Babino Brdo” nalazi se na istočnim obroncima planine Motajice, na takozvanom Babinom brdu, odakle se pruža pogled na grad Derventu i okolinu. Udaljen je 3,3 kilometra od gradskog trga.

U suterenu motela nalazi se salon pogodan za prezentacije i seminare, sa 60 mjesta i diskretna restoranska sala sa 12 mjesta. U prizemlju objekta nalazi se restoran sa salom sa ognjištem kapaciteta 80 mjesta. Restoran u ponudi ima tradicionalnu i internacionalnu hranu i piće, a ugođaj upotpunjuju tamburaši koji nastupaju vikendom u večernjim časovima.

Objekat ima tri sobe i dva apartmana, sa ukupno 16 ležajeva. Na prvom spratu nalazi se veliki apartman sa sedam ležajeva i dvije dvokrevetne soba sa francuskim ležajevima. Na drugom spratu nalazi se mali apartman sa tri ležaja i jedna dvokrevetna soba sa odvojenim krevetima. Sve sobe i apartmani imaju izlaz na balkon, opremljene su kupatilom, TV-om i internetom, a neke sobe i sa prostorom za sjedenje.

Ispred hotela je ljetna bašta u četiri nivoa sa 150 mjesta, autentična derventska stara kuća sa dvije prostorije - za objedovanje i spremanje hrane, stara drvena kuća „kijer“,  te autoparking, prostor za smještaj kućnih ljubimaca i prostor za sport i rekreaciju. Parking, internet i prostor za smještaj kućnih ljubimaca su besplatni.

Motel "Babino Brdo" nudi istinski doživljaj odmora, opuštanja, potpunu privatnost, komfor i udobnost. Opustite se u ugodnim apartmanima i sobama, koje su dobar odabir za poslovne goste i turiste, ali i parove koje žele da provedu romantično veče.

Motel ima višedecenijsku tradiciju, a od kraja 2016. godine u sastavu je preduzeća „Braća Đukić“ iz Dervente.

 

Kontakt:

Motel “Babino Brdo”

Svetog Save bb, 74400 Derventa

00 387 53 331 038

babinobrdo2016@gmail.com